0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Spalvų simfonija: vakaras su meno žvaigždėmis | Kultūros naktis 2024

 
Publikuota: 2024-05-27
Renginio data: 2024 06 07 Visi renginiai
Birželio 7-ąją nuo 18 iki 21 val. Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejus (Pylimo g. 4A) kviečia į nepamirštamą kūrybinę kelionę Kultūros naktį! Tapkite dailininkais kartu su žymiomis Lietuvos menininkėmis Monika Furmana – tapytoja ir videoperformansų kūrėja, reflektuojančia moteriškumo ir tapatybės temas, ir Lina Šlipavičiūte – urbanistinio meno dailininke, išgarsėjusia projektu „Sienos prisimena“ ir neofreska „Iki pergalės / Do peremogi“, skirta Ukrainai palaikyti.
 
 
Kurkite bendrą paveikslą ant vienos didelės drobės: Monika Furmana pakvies visus dalyvius tapti vieno didelio kūrinio bendraautoriais.
 
Atraskite neofreskos kūrybos paslaptis: Lina Šlipavičiūtė kvies susipažinti su trafaretinio meno paslaptimis. Išbandysite gatvės mene naudojamą techniką, suprasite, kaip atsiranda trafaretinės neofreskos ir galėsite susikurti nedidelį gatvės meno kūrinį sau.
 
Jūsų kūriniai taps parodos dalimi: po Kultūros nakties visi nutapyti paveikslai bus eksponuojami vienoje iš muziejaus salių. Kviečiame visus tapti Kultūros nakties dalimi ir kartu kurti meno stebuklus!
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti