0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Nemokamas savaitgalis – geriausias laikas aplankyti Samuelį

 
Publikuota: 2023-07-24
Artėjantis sekmadienis, liepos 30-oji, – bene geriausias metas įgyvendinti tai, ką galbūt atidėdavote – ogi aplankyti Vilniaus Gaono žydų istorijos muziejaus (Naugarduko g. 10) parodą „Samuelio Bako menas Vilniuje“. Nemokamai.
 
„Nemanau, kad esu geriausias kada nors gyvenęs tapytojas – tikrai ne. Bet esu vienintelis menininkas, kuris gali pagalvoti apie 80 metų tarpą tarp jo pirmos ir dabartinės parodos Vilniuje, – portalui DELFI neseniai sakė Bostone gyvenantis, 90-metį pasitinkantis parodos autorius. – Tada, kai vyko mano pirmoji paroda, buvau nuteistas mirčiai, buvau priskirtas žmonių rūšiai, kuri turi būti išnaikinta, o iki tol išnaudojama kaip vergai darbo jėgai. O dabar esu žinomas kaip svarbus litvakas, Vilniuje turiu savo vardo muziejų.“
 
 
Samuelio Bako muziejus veikia (ir kviečia) pirmame aukšte, o trečiame nuo birželio 29 dienos žiūrovams atverta visa dailininko kūrybos retrospektyva.
 
Tuo pačiu siūlome pamatyti Savickų šeimos parodą „Kartos ir likimai“, Michaelio Shubitzo fotografijų parodą „Manimi rūpinasi gerasis angelas“, aplankyti Holokausto ekspoziciją (Pamėnkalnio g. 12). Nemokamai.
 

 

 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti