0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

 

Moterų klubo „Li lach“ susitikimas su Natalja Cheifec

 
Publikuota: 2023-06-09
Renginio data: 2023 06 13 Visi renginiai
Kviečiame į neformalų moterų klubo susitikimą prie kavos / arbatos puodelio gegužės 13 dieną, 18 val. Samuelio Bako muziejuje (Naugarduko g. 10, Vilnius).
„Patrauklumas nėra tikras, o grožis – tuščias“: ką tuo norėjo pasakyti karalius Saliamonas Patarlių knygoje? Žydų moterys yra mylimos savo vyrų ir gerbiamos vaikų. Kaip tai pasiekti?
Buriame pirmąjį Lietuvoje klubą įvairaus amžiaus moterims, pavadintą „Li lach“ (Hebr. – „man ir tau“). Jame moterys galės dalytis aktualiausiomis problemomis, kurios iškyla šeimoje ir už jos ribų. Muziejininkė-edukatorė ir klubo vadovė Natalja Cheifec patars, kokį sprendimą konkrečioms situacijoms siūlytų Tora – amžina ir išmintinga žydų tradicija.
Dalyvavimas moterų klube – nemokamas, įsigijus lankytojų bilietą. Klubo susitikime laukiamos įvairaus amžiaus ir tautybių moterys.
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti