0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

TEMINIAI PARODOS „ARIK BRAUER. PESACHO PASAKOJIMAI“ EDUKACINIAI UŽSIĖMIMAI

 
Publikuota: 2022-04-04

Balandžio 15 – 23 d. švenčiamas Pesachas. Šiais metais edukacijų dalyviams suteikta unikali proga pažinti Pesacho istorijas, interpretuojant austrų menininko litvako Ariko Brauerio kūrinius parodoje ,,Pesacho pasakojimai”.

Edukacinio užsiėmimo metu drauge su muziejininke - edukatore Natalja Cheifec ieškosime atsakymų į šiuos klausimus: kaip žydai tapo vergais Egipte, o vėliau – iš šios vergovės išsilaisvino? Kokį vaidmenį Dievas skyrė Mozei ir kokiais stebuklais apdovanojo žydų tautą? Taip pat atsakysime į klausimus ką reiškia žodis Pesach, iš kurio ir kilo šventės pavadinimas? Kodėl per Pesach nevartojami raugo turintys produktai ir kas turi būti ant šventinės vakarienės (Sederio) stalo? Kodėl Pesach laikoma viena iš svarbiausių žydų švenčių?

Teminiai edukaciniai Samuelio Bako muziejuje, Naugarduko g. 10 užsiėmimai vyks: balandžio 10 d. - 12 val; balandžio 12 d. -16 val; balandžio 19 d. - 16 val. balandžio 24 d. -12 val. Bilietas į edukaciją nemokamas įsigijus muziejaus lankytojo bilietą.
 
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti