0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

APSAUGINIŲ VEIDO KAUKIŲ DĖVĖJIMO TVARKA MUZIEJUJE

 
Publikuota: 2022-01-19

Mieli lankytojai,

informuojame dėl pasikeitusios apsauginių veido kaukių - respiratorių dėvėjimo tvarkos. Visi vyresni nei 6 metų amžiaus muziejaus organizuojamų renginių, ekskursijų ir edukacijų dalyviai privalo dėvėti ne žemesnio kaip FFP2 lygio respiratorius, priglundančius prie veido ir visiškai dengiančius nosį ir burną. Respiratorių leidžiama nedėvėti neįgalumą turintiems žmonėms, kurie dėl savo sveikatos būklės respiratorių dėvėti negali ar jų dėvėjimas gali pakenkti asmens sveikatos būklei. Tokiu atveju rekomenduojama dėvėti veido skydelį.
 
Pavieniams muziejaus lankytojams arba neformaliojo švietimo užsiėmimų dalyviams respiratorių dėvėjimas nėra privalomas – šiais atvejais vyresniems, nei 6 m. amžiaus, privaloma dėvėti medicininę kaukę arba respiratorių. Neformalusis švietimas suprantamas, kaip švietimas pagal įvairias švietimo poreikių tenkinimo, kvalifikacijos tobulinimo, papildomos kompetencijos įgijimo programas, išskyrus formaliojo švietimo programas. Neformalusis švietimas yra skirstomas į ikimokyklinį, priešmokyklinį, kitą neformalųjį vaikų (taip pat formalųjį švietimą papildantį ugdymą) ir suaugusiųjų švietimą.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti