0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

NEMOKAMAS LANKYMAS PASKUTINĮ MĖNESIO SEKMADIENĮ

 
Publikuota: 2021-11-26

Kaip ir įprasta, kiekvieną paskutinį mėnesio sekmadienį, kviečiame muziejuje apsilankyti nemokamai.

Šį sekmadienį – tai puiki proga susipažinti su šiuolaikine menininke Angelika Sher, kuri gimė ir užaugo Vilniuje, o sugriuvus Sovietų Sąjungai išvyko gyventi į Izraelį.  A. Sher personalines parodas yra surengusi Niujorke, Tel Avive, Milane. Menininkės kūriniai eksponuoti ir tarptautinėse bienalėse Šanchajuje, Taipėjuje, Pekine, Sakhine (Izraelis), Maskvoje. Jos darbai 2009 m. buvo įvertinta III vieta Sony’s World Photo Awards konkurse, kurio prizininkų kūriniai buvo eksponuoti Londone, Niujorke, Toronte, Paryžiuje.
 
Parodoje „Eglė žalčių karalienė“ pagrindinė A. Sher foto objektyve atsiduria pripažinta Lietuvos kino ir teatro aktorė Eglė Mikulionytė, tampanti ir parodos fotografijų ciklo bei video kūrinio pagrindine heroję. Skitingų tautybių moterys menininkės - fotografė ir aktorė - imasi nepaprastai drąsios misijos. Jos susitinka tam, kad skirtingomis asmeninio gyvenimo patirtimis perpasakotų, mitinės Eglės istoriją.
 
Sekmadieniais Samuelio Bako muziejaus (Naugarduko g. 10) darbo laikas nuo 11 iki 17 val.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti