0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

RENGINYS SKIRTAS PEDAGOGAMS

 
Publikuota: 2020-10-02
Renginio data: 2020 10 05 Visi renginiai

 Spalio 5 d. 15 val. Tolerancijos centre (Naugarduko g. 10/2, Vilnius) Tarptautinės mokytojų dienos proga, kviečiame visus šalies pedagogus susitikti muziejuje.

Minint tarptautinę mokytojų dieną, norime ne tik pasveikinti šalies pedagogus, tačiau ir padovanoti išskirtinę programą. 15 val. lauksime Jūsų muziejaus metų parodoje „Knygos ant medžių neauga", kurioje kartu su kuratoriais pristatysime žydų kultūros paveldą gelbėjusių Popieriaus brigados asmenų pastangas išsaugoti kultūrą. Taip pat Jums pristatysime unikalius parodos eksponatus, kaip pavyzdžiui, Z. Kalmanovičiaus Vilniaus geto dienoraščio rankraščio fragmentą bei Vilniaus geto kalinių kurtą plastinį Vilniaus miesto modelį.

16 val. popietę pratęsime su mokytoju, eseistu bei visuomenininku Vytautu Toleikiu. Mokytojas papasakos apie litvako Hermanno Kallenbacho draugystę su Mahatma Gandžiu. 2021 metai bus minimos 130-osios H. Kallenbacho gimimo metinės. Kodėl šis žydas rašė laišką L. Tolstojui ir ar gavo iš jo atsakymą? Atsakymą sužinosite paskaitoje.

Kartu kultūringai praleiskime popietę muziejuje!
 
Mūsų siūloma programa yra nemokama, tačiau prašome registruotis el.paštu komunikacija@jmuseum.lt
Daugiau informacijos jums suteiks muziejininkė-edukatorė Jurgita Jackevičiūtė el. p. jurgita.jackeviciute@jmuseum.lt arba tel. 8 663 53 322
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti