0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

Muziejuje - Anos Frank jaunimo tinklas

 
Publikuota: 2019-09-25

 Minint 90-ąsias Anos Frank gimimo metines nevyriausybinės organizacijos Žmogaus teisių balsas ir Milžinų lizdas kartu su Anos Frank namais Amsterdame, Lietuvos Respublikos socialinės apsaugos ir darbo ministerija, Vokietijos ambasada Lietuvoje, Valstybiniu Vilniaus Gaono žydų muziejumi, Vilniaus kolegija kvietė Anos Frank jaunimo tinklo pristatymą Lietuvoje. Po pristatymo dalyviai kartu su VVGŽM edukatore Jurgita Jackevičiūte susipažino su muziejaus istorija ir apžiūrėjo Tolerancijos centro eksponatus.

Renginio metu buvo pristatomas Anos Frank jaunimo tinklas, kuris jungia daugiau kaip 500 000 jaunuolių iš daugiau kaip 50 valstybių visame pasaulyje. Pasitelkus Anos Frank gyvenimo istoriją, tinklo veiklos keliauja per Lietuvos mokyklas ir kalba apie tai, kas aktualiausia patiems jaunuoliams. Anos Frank jaunimo tinklas unikalus tuo, jog apie etninę, religinę, seksualinę diskriminaciją, stereotipus ir patyčias su bendraamžiais savo bendruomenėse diskutuoja patys jaunuoliai. Informacinio triukšmo ir dezinformacijos metu svarbu ugdyti kritinį mąstymą ir kuo daugiau diskutuoti.
Muziejus džiaugiasi galėdamas prisidėti prie iniciatyvų, skatinančių jaunimo sąmoningumą.
 
smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti