Edukacija „Ką valgo ir kaip maistą gamina Lietuvos žydai" (aktyvi Kultūros pase) |
← |
Edukacijoje dėmesys kreipiamas į maisto kultūrą Lietuvos žydų kasdieniame gyvenime ir švenčių metu. Pristatoma, kuo ypatinga žydų mityba, ką vadiname košeriniu maistu, kaip maistas ruošiamas ir į ką reikia atkreipti dėmesį maistą perkant bei jį vartojant. Edukacijos metu svarstoma, iš kur kultūriškai atsiranda mitybos taisyklės ir kodėl švenčių metu kai kurie patiekalai yra privalomi. Taip pat pasakojama, kaip atrodė Lietuvos žydo kulinarinis gyvenimas tarpukariu, pristatoma įdomių asmenybių.
DĖMESIO. Į edukaciją kviečiame registruotis ir suaugusiųjų grupes.
Registracija: edukacijos@jmuseum.lt arba per Kultūros paso puslapį.
· Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejus
· Pylimo g. 4A, Vilnius
· Trukmė: 60 min.
· Grupės dydis: iki 25 asm.
· 5-12 kl.
· Suaugusiesiems
· Edukacinis užsiėmimas
· 6 Eur (visa kaina), 3 Eur (su nuolaida)
↑ | ← |