0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

 

Edukacija „Menininko jausmų Vilnius“

 
Edukacijoje dėmesys kreipiamas į Vilnių kaip daugiakultūrį miestą, įkvėpusį ne vieną talentingą menininką. Išryškinant miesto veidą parodomas jo vaidmuo žmogui ir jo vidiniam pasauliui. Edukacijoje ne tik pristatomas žydiškasis Vilnius, bet ir suteikiama autentiška galimybė susipažinti su miesto įkvėpta vaizdinija konkrečiuose kūriniuose.
 
Per dailininko R. Chvoleso kūrybą Vilnius atsiskleidžia kaip asmeninės patirties vieta, išreiškiama kultūriniais simboliais, su kuriais edukacijoje atidžiau ir susipažįstama. Tokį patį santykį su miestu per praktinę užduotį bus kviečiamas apmąstyti ir kiekvienas šios edukacijos dalyvis.
 
DĖMESIO. Į edukaciją kviečiame registruotis ir suaugusiųjų grupes. Užsiėmimo metu pateikiamas didesnis kiekis aukščiau nurodytos informacijos, sudėtingesni kūrybos kontekstai.
 
·   Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejus
·   Pylimo g. 4A
·   Trukmė: 90 min
·   Grupės dydis: iki 25 žm.
·   9-12 kl.
·   Suaugusieji
·   Edukacinis užsiėmimas
·   6 Eur (visa kaina), 3 Eur (su nuolaida)
 
Registracija: edukacijos@jmuseum.lt
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika
Sutinku Išvalyti slapukus ir išeiti