0
Jūsų krepšelis tuščias.
Krepšelis atnaujintas
Nėra galimybes įsigyti nurodyto produkto kiekio.

Pasiteirauti dėl didesnio kiekio

Paieška

Vilniaus Gaono Žydų Istorijos Muziejus
Vilna Gaon Museum of Jewish History

0

 

Ką valgo ir kaip maistą gamina Lietuvos žydai (5-12 klasėms)

 
·   Lietuvos žydų kultūros ir tapatybės muziejus
·   Pylimo g. 4A, Vilnius
·   Trukmė: 60 min.
·   Grupės dydis: iki 25 asm.
·   5-12 kl.
 
Sužinosime, kuo ypatingi žydų valgiai, ką vadiname košeriniu maistu, kaip jis gaminamas ir į ką atkreipti dėmesį maistą perkant ir vartojant. Iš kur kultūriškai atsiranda mitybos taisyklės ir kodėl per šventes kai kurie patiekalai yra privalomi.
 
 
 
 

 

smart foreash
Šioje svetainėje yra naudojami slapukai (angl. „cookies“). Jie gali identifikuoti prisijungusius vartotojus, rinkti statistikos duomenis ir padėti pagerinti naršymo patirtį kiekvienam lankytojui atskirai.
Susipažinkite su mūsų Privatumo politika